Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i Màster en psicoteràpia per la universitat de Barcelona i en la recerca del benestar integral, també m’he format com a instructora de Pilates.

 

Darrerament i en relació al meu desig d’aportar aquell plus en la curació del pacient i que al meu entendre no havia arribat a assolir tan satisfactòriament amb cap altre tècnica, m’he especialitzat en Bioneuroemoció, un mètode terapèutic ràpid i eficient que té com objectiu acompanyar al pacient a trobar l’emoció oculta associada al símptoma per tal de poder-la tractar i transformar, afavorint així la curació de la persona.

 

Al llarg de la meva trajectòria professional en el món de la psicologia clínica i seguint el meu interès per explorar i ampliar els meus coneixements en relació a les persones, m’he desenvolupat en diferents àmbits (pròpiament en l’entorn clínic, en l’àrea d’orientació laboral i com a formadora).

 

Partint sempre de les necessitats reals de les persones i intentant oferir unes teràpies el màxim de completes, ràpides i eficients possibles, m’he anat formant també en diferents tècniques com Hipnosi Ericksoniana, PNL (Programació Neuro Lingüística), EFT (Tècnica d’Alliberació Emocional), i en tècniques de kinesiologia i de relaxació, enfocades totes elles, en l’alliberació emocional i en la cerca del restabliment o assoliment de l’equilibri intern tot des bloquejant les emocions que ens limiten.

 

El meu objectiu és acompanyar-te en la recerca del benestar. Sempre partint de la idea que els recursos i les capacitats necessàries ja resideixen en tu, però que de vegades, i per diferents causes com ara les nostres pròpies creences limitants, queden bloquejades tot coartant les possibilitats d’assolir l’equilibri , l’harmonia i l’èxit personal.

 

Partint sempre d’un clima de confidencialitat, confiança i respecte mutu, arribarem allà on volem, trobarem el camí que ens condueix al benestar i finalment a la felicitat!

 

Junts, amb la teva voluntat de millorar i amb el meu compromís d’acompanyar-te, podem fer molt bona feina!

Mariona Mañà

Espai de Salut, teràpies psicològiques i iogapilates.

 

Escolto, no jutjo, acompanyo i retrobem els recursos necessaris per tal de ser capaços de viure en harmonia, consciència i coherència.

 

   

Imagen de seguimiento