Hipnosi Ericksoniana

L’Hipnosi Ericksoniana (H.E) es basa en un estat de relaxació més o menys profund i en la participació activa del pacient amb la intenció de prendre contacte amb aquells recursos que cadascú de nosaltres tenim i que ens acosten a l’estat desitjat.

La Hipnosi Ericksoniana (H.E) és un estat de consciència modificat (entre la vigília i el son) que vivim al llarg del dia, en diferents moments, de manera inconscient (per exemple quan mirem una pel·lícula que ens atrau fins al punt d’oblidar-nos de tot allò que tenim al voltant). Justament aquest, és l’estat de consciència que utilitzem en el treball de l’H.E.

 

Una vegada aconseguim aquest estat de relaxació guiem (a través de les paraules) l’inconscient de la persona per tal de permetre-li solucionar els problemes i assolir l’estat desitjat.

 

L’H.E ens permet treballar amb l’inconscient que precisament, és on es troben tots els aprenentatges i per tant també la solució dels problemes de l’individu.

 

Ens ubiquem en el present per dirigir-nos i millorar el futur. La intenció no és arreglar una idea passada sinó canviar la percepció, la interpretació que el client té d’aquesta idea millorant així el futur.

Hipnosi Ericksoniana
Altres teràpies
Imagen de seguimiento