CREURE EN EL CAPITAL INNAT DE LES PERSONES
24-02-2014
Una creença que sempre m'acompanya i que em resulta molt positiva és creure en el capital innat de les persones.
NO COARTEM LA CREATIVITAT EN ELS NENS
10-01-2014
M'agradaria compartir una experiència que vaig experimentar en relació al meu fill gran. En Max, té quatre anys i li encanta dibuixar. Tot i que alguna vegada fa dibuixos realistes, el que més li agrada és deixar-se anar i crear sobre el paper.
LA COHERÈNCIA CARDÍACA
16-12-2013
I seguint amb la coherència com a font de curació parlem ara d’un altre tipus de coherència igualment important; la coherència cardíaca que vaig tenir el plaer de descobrir a través de l’interessant llibre; curación Emocional del psiquiatra i investigador David Servan-Schreiber.
LA IMPORTÀNCIA DE VIURE EN COHERÈNCIA
13-12-2013
Un dels valors personals dels que parlo sovint a la web és de la coherència com una de les claus per viure en salut tant a nivell físic, com psíquic i emocional!
"CADA ÒRGAN DANYAT RESPÒN A UN SENTIMENT"
13-12-2013
M'agradaria dedicar una estona a reflexionar sobre l'article publicat a la contra de la Vanguardia digital del dia 3 d'octubre, on Christian Flèche, psicoterapeuta i pare de la teoria de la descodificació biológica (a la que darrerament anomenem BioNeuroEmoció) ens il.lumina o com a mínim ens fa pensar, en relació a les seves teories.
Imagen de seguimiento