Bioneuroemoció

La Asociación Española de BioNeuroEmoción la defineix com l’art d’acompanyar a la persona a trobar l’emoció oculta, la que es troba associada al símptoma (la malaltia o dissonància conductual) i el sentit que té des de la història personal, familiar i transgeneracional, per tal de fer-la conscient i així poder-la tractar mitjançant tècniques de des aprenentatge tot afavorint la curació a través de l’alliberació de l’emoció que hi ha a l’inconscient i transcendir aquesta emoció transformant-la.

La BioNeuroEmoción pretén portar a la persona que es troba malalta (física o psíquicament) al següent paradigma: ¿Què és el que m’ha portat aquí? ¿Quin és el propòsit de la malaltia? Aquesta pregunta té la intenció de fer renunciar al client (pacient) sobre la idea de que és una víctima i portar-lo cap al camí de la maduresa emocional.

 

La BNE és un mètode que permet optimitzar els tractaments paral·lels que pot rebre qualsevol client. A través de la presa de consciència de les emocions ocultes o reprimides podem avançar cap a l’anomenada maduresa emocional que és el camí del benestar i la coherència personal.

 

A partir de la simptomatologia s’estudien els programes biològics que la naturalesa té per adaptar-se al medi.

 

Es treballa sobre el desaprenetatge i el posterior aprenentatge utilitzant diferents metodologies de la PNL, la hipnosi Ericksoniana, el transgeneracional, el projecte sentit i els cicles biològics memoritzats.

 

La BNE és l’art d’acompanyar a la persona a trobar l’emoció oculta associada al símptoma per tal de fer-la conscient i poder-la tractar i transformar, afavorint així la curació de la persona.

 

Podeu trobar més informació a www.bioneuroemocion.com

Bioneuroemoció
Altres teràpies
Imagen de seguimiento